Ma - Vr: 8:00 - 17:00 uur

De Introductie

“No way! Daar ga ik echt niet aan beginnen!” zei ik 6 maanden geleden tegen een vriendin die me vertelde over Design Droom. Zoals je wel kan raden, ik werd overgehaald me toch op te geven en de gok te wagen. Nu 6 maanden later kijk ik terug op een fantastisch avontuur wat ik voor geen goud had willen missen! Hoe dat avontuur verliep, vertel ik graag in mijn blogs.

Wie had dat gedacht dat ik uit de vele aanmeldingen uitgekozen zou worden als kandidaat! Nou ik in ieder geval niet! Ik ben er zo eentje die nooit eens wat wint, maar toen ik hoorde dat ik hieraan mee mocht doen, kon ik mijn oren niet geloven! Een week lang had ik buikpijn van de angst en de zenuwen en tegelijkertijd was ik door het dolle heen! Zelfs mijn kaken deden pijn van het continu ‘smilen’ en ik liep met een onzichtbare kroon over straat. Het voelde nu al als een overwinning dat ik bij de laatste 6 zat! Maar wie waren mijn medekandidaten?

Jurylid Lotte ging op pad om bij alle kandidaten binnen te kijken en kennis te maken. Zo ook bij mij. Vol trots kon ik haar mijn keuken en de rest van het huis laten zien. Ook vertelde ik dat ik veel geklust had in huis toen ik het kocht in 2015 en daarom helemaal klaar ben voor de strijd!

Hoe het avontuur verder ging?
Dat lees je in mijn volgende blog.

 

Noteer in je agenda:
Design Droom Aflevering 1 – woensdag 14 november om 21:30 uur op SBS 6

Wil je ook binnenkijken bij mij? Check hier mijn filmpje;

 

Categories
Comments

Just Say Your Opinion

Your Comment

/\