Ma - Vr: 8:00 - 17:00 uur

Er zijn ontzettend veel keuzes die gemaakt moeten worden bij het inrichten van een ruimte en elementen waar je rekening mee moet houden.

“Welke kleuren matchen nou lekker met welke materialen en hoe creëer ik sfeer zonder dat het te veel is, of juist te weinig?” De mogelijkheden lijken wel oneindig, er komt stiekem behoorlijk veel op je af en dat is best wel spannend. “Ik wil niet alleen een nieuw interieur, ik wil eigenlijk ook een deel van de woning verbouwen”.

Tijdens dit proces is het toch wel fijn als iemand de opties kan filteren, een indeling kan schetsen en eventueel ook een kostenoverzicht kan maken. Ik help je graag en geef een passend advies op maat.

__________________________

Hoe verloopt een ontwerpproces en wat kun je verwachten?
Om hier wat duidelijkheid in te scheppen vind je hieronder een uitleg van de werkmethode bij Designer Marlou Verbeek.

Kies een pakket van de prijslijst of vraag per mail advies bij het maken van de juiste keuze. Eventueel wordt de kennismaking i.c.m. de opdrachtbespreking gepland, om zo de juiste offerte samen te stellen.

Kort even overleg aan de telefoon of gewoon een vraag. Telefonisch ben ik ook vaak bereikbaar.

Nadat de offerte is goedgekeurd kunnen we aan de slag. Iedere opdracht is anders en vraagt ook om een andere aanpak. Een kort vragenrondje geeft vaak al een goed beeld van de woonfrustraties of juist woonbehoeftes van de klant.

Met een moodboard geef ik de look & feel van het ontwerp weer. Hierop zijn o.a. kleuren, materialen en sfeerbeelden te zien. En om het gevoel bij dit moodboard zo duidelijk mogelijk over te brengen wordt er als aanvulling een concept uitleg bij beschreven.

Er wordt een plattegrond van de ruimte met de interieurindeling op schaal uitgetekend. Daarnaast worden de interieurideeën en interieurtips van de indeling zo uitgebreid mogelijk toegelicht. Ook het verfplan en het lichtplan worden uitgewerkt in een plattegrond.

Het complete ontwerp kan gevisualiseerd worden in een 3D Design. D.m.v. diverse screen shots heb je uitgebreid zicht op alle hoeken van het ontwerp. Er kan tevens ook een shoplijst gemaakt worden, van alle te shoppen items, om dit interieur naar eigen smaak bij jou thuis in te richten.

INSPIRATION

Inspiratie voor kleur,
vorm en materiaal vind
je overal om je heen. Ik
ben gek op het buitenleven
en ik geniet van ieder…

Lees meer
_____

SERVICES

Een ontwerp met een
verhaal. Achter iedere
opdracht zit een ander
verhaal, een ander gezin
of een andere…

Lees meer
______

PRICELIST

Ook op het gebied van
een interieuradvies, zijn de
mogelijkheden oneindig.
Daarom heb ik diverse
pakketten samengesteld…

Lees meer
_____

/\